Powtórka wypieku kruchych babeczek musiała być :). Tym razem do bitej śmietany jako dodatek użyłam pysznych syropów do ciast, które bardzo polecam. Syrop z zielonej szyszki sosny, pędów sosny oraz klonowy w połączeniu z bitą śmietaną i kruchą babeczką smakują pysznie. Poniżej zamieszczam zdjęcia z drugiego wypieku kruchych babeczek, a po przepis odsyłam tutaj ( klik ). :)
Przepyszne te babeczki :) Widziałam poprzednią ich wersję, jestem w nich zakochana ;)
OdpowiedzUsuńfrapują mnie te syropy!!!:D
OdpowiedzUsuńpiękne te babeczki ale nazwy tych syropów są obłędne:)
OdpowiedzUsuńfajne babeczki, a syropy rewelacja, jeszcze z takich nie korzystałam:)
OdpowiedzUsuńPysznie tu u Ciebie.
OdpowiedzUsuńZapraszam na mój blog, będzie mi miło jak zajrzysz czasem:)
pychotka !
OdpowiedzUsuńKusisz tymi babeczkami!:)
OdpowiedzUsuń