piątek, 1 lutego 2013

Nowa odsłona kruchych babeczek.



Powtórka wypieku kruchych babeczek musiała być :). Tym razem do bitej śmietany jako dodatek użyłam pysznych syropów do ciast, które bardzo polecam. Syrop z zielonej szyszki sosny, pędów sosny oraz klonowy  w połączeniu z bitą śmietaną i kruchą babeczką smakują pysznie. Poniżej zamieszczam zdjęcia z drugiego wypieku kruchych babeczek, a po przepis odsyłam tutaj ( klik ). :)




7 komentarzy:

  1. Przepyszne te babeczki :) Widziałam poprzednią ich wersję, jestem w nich zakochana ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. frapują mnie te syropy!!!:D

    OdpowiedzUsuń
  3. piękne te babeczki ale nazwy tych syropów są obłędne:)

    OdpowiedzUsuń
  4. fajne babeczki, a syropy rewelacja, jeszcze z takich nie korzystałam:)

    OdpowiedzUsuń
  5. Pysznie tu u Ciebie.
    Zapraszam na mój blog, będzie mi miło jak zajrzysz czasem:)

    OdpowiedzUsuń